banner1

Majice

Najveći izbor majici po najpovoljnijim cenama. Pogledajte i uverite se!

Pogledajte ponudu
banner2

Košulje

Košulja je sastavni deo ženske garderobe već više od jednog veka i nezaobilazna stvar u ženskoj kolekciji...

Pogledajte ponudu
banner3

Pantalone

Atraktivni modeli pantalona i šorceva po hit cenama!

Pogledajte ponudu

SAKOI

Ženski sakoi pokazuju ženstvenost! 
Žene nikada nisu izgledale prefinjenije nego sada u ženskom sakou. Svaka kombinacija sa sakoima je dozvoljena. Mogu se kombinovati sa pantalonama ili farmericama.

Prelepo stoje uz satenske košulje ili uz neke lagane košulje od pamuka, svile ili nekog drugog prozirnog materijla. Moderan ženski sako savršenog kroja i jednostavnog dizajna dopunjen nekim detaljima daće mu viši nivo od jednostavnosti.

Ženski sako je komad odeće koji bi svaka žena poželela da ponese, i dostupan je u različitim dizajnima i različitim bojama. Najčešće zahteva jednobojnu garderobu, pretežno crnu i braon, tašna i obuća se moraju obavezno uklopiti. Ovo je savršen model za poslovnu damu!

Ukoliko ne želite da izgledate poslovno, već da pokažete da imate stila i hrabrosti, onda se poslužite onim što već imate, kao što su kaiš, ogrlica, mindjuše... i to će razbiti formalnost.

JAKNE

Jakne su kao "višnja na torti" kada pričamo o odevanju, jer ispod nje može da se obuče bilo šta, trenerka, neka elegantna kombinacija - sve se uvek uklapa. Za vas drage naše dame imamo u ponudi najfinije modele ženskih jakni pažljivo odabranih detalja i modnih stilova.

Vrhunski materijal i detalji su uskladjeni sa modnim trendovima, što će vam omogućiti da uvek i na svakom mestu ostavite utisak na sve koji vas okružuju. 

Bilo da volite ležerniju sportsku, ili možda svečaniju varijantu odeće, za vas imamo veliki izbor modela. Na vama je samo da nas posetite i da odaberete!

Kako da kupim?

Posetite nas u Bulevaru kralja Aleksandra broj 196 u Beogradu ili u Vidovdanskoj ulici broj 1 u Kruševcu.

Za sve informacije pozovite: 
Beograd - 011/24-02-260
Kruševac - 037/35-01-066