banner1

Majice

Najveći izbor majici po najpovoljnijim cenama. Pogledajte i uverite se!

Pogledajte ponudu
banner2

Košulje

Košulja je sastavni deo ženske garderobe već više od jednog veka i nezaobilazna stvar u ženskoj kolekciji...

Pogledajte ponudu
banner3

Pantalone

Atraktivni modeli pantalona i šorceva po hit cenama!

Pogledajte ponudu

Kombinezoni su hit leta! Kombinezoni su se ponovo uselili u ormare jer su veoma praktični. Ovog leta se nose sve varijante, i oni sa bretelama, kratkih ili dugih rukava, šareni ili jednobojni, jednostavnijih modela poput letnjih haljinica ili uobičajnih šorc i majičica u jednom.

Veoma su prilagodljiv komad garderobe, a letnji modeli su od prijatnih i laganih materijala. Idealni su za dan, ali možete ih poneti uz potpetice i upečatljiv nakit i noću za neki izlazak, šetnjicu ili večeru. Za dan birajte modele od pamuka, teksasa ili kepera i uparite ih sa ravnim cipelama ili sandalama sa platformom, dok se za veče preporučuju kombinezoni od viskoze ili nekog sjajnog materijala.

Uz njih se savršeno slažu visoke potpetice, kao i baletanke sa štrasom. Kratka jaknica ili sako dobro će vam doći ako zahladni. Ako se pažljivo odabere materijal, boja, dezen i nakit, kombinezon se može nositi u gotovo svim prilikama. Izbor boje je potpuno na vama. Isprobajte par modela, odaberite odgovarajući za vaš stil i uživajte u brzom spremanju za svaku priliku.

Kako da kupim?

Posetite nas u Bulevaru kralja Aleksandra broj 196 u Beogradu ili u Vidovdanskoj ulici broj 1 u Kruševcu.

Za sve informacije pozovite: 
Beograd - 011/24-02-260
Kruševac - 037/35-01-066